Tips på en bra restaurang i Borås

Hej alla vänner “därute” som väljer att läsa bloggen. Jag hoppas att ni har haft en riktigt fin jul, och en god fortsättning på det nya året önskar jag er. Jag och min man bestämde oss för att ta ledigt några timmar ifrån allt julstök, och gå ut och äta en riktig god middag på restaurang. Vi gick till ett ställe som heter Restaurang Ryda Lunch och Catering och detta fina ställe ligger i Borås. Här avnjöt vi en riktigt fin middag i lugn och ro. Vi tycker om att gå ut och äta, och vi återvänder gärna till de ställen som vi anser vara i absolut toppklass, och denna restaurang är ett sådant ställe.  

 

Först hörde jag talas om Restaurang Ryda Lunch och Catering när jag var hembjuden till en kusin som fyllde år. Hon hade beställt catering därifrån, och maten smakade fantastiskt. Min kusin berättade att hon använt sig av denna restaurang, för catering vid några tillfällen. Maten som bjöds var en buffé, och det fanns hur mycket gott som helst att välja på när det var dags att smörja kråset. Riktigt imponerad blev jag, måste jag säga, och så berättade min kusin om att det även går bra att gå till restaurangen och äta.  

 

Här har jag varit några gånger nu, och återvänder som sagt mer än gärna. Det finns många rätter att välja på och all mat är vällagad av de finaste råvarorna. Den vackra och gemytliga miljön inne på restaurangen gör att man gärna vill sitta här och njuta av maten länge. Restaurang Ryda Lunch och Catering är väl värt ett besök och om det nu är catering man är intresserad av istället, så går det bra att beställa detta, inte endast för oss i Borås, utan också för er i Bollebygd och Kungsbacka. 

Du gillar kanske också...