Proffs inom hudvård!

Hej på er, alla läsare. Idag är det fredag, och ingen kan vara gladare för det än jag – eller? Idag ska vi prata om något som jag tycker är väldigt roligt, och det är nämligen hudvård! Idag vill jag lyfta ett särskilt företag som säljer hudvård, nämligen Ullis Avera. Företaget är baserat i Kalmar, men du behöver inte bo i Kalmar för att ha nytta av det här inlägget! Mitt intresse för hudvård började tidigt. Jag såg mamma och mormor hålla på med krämer och olika burkar, och jag tyckte att det var mycket fascinerande. Jag ville också hålla på med dem! Både mamma och mormor var väldigt noga med att det hela skulle vara väldigt lekfullt, eftersom jag var väldigt liten. Jag visste ju inte då att det var just hudvård det handlade om. Det såg ju bara roligt ut. Men efter detta så har intresset bara fördjupats. Nu testar jag det mesta en gång, eller fler, och är ute efter att hitta de perfekta produkterna för just min hud, även fast jag är medveten om att det antagligen aldrig kommer att ske. Ullis Avera är också en sån person som är extremt intresserad vad gäller hudvård, och handhar ett flertal olika märken och ingredienser. Det är därför jag vill tipsa om henne för er, för behöver ni experthjälp är det en sådan person ni verkligen kan vända er till! Ullis har hjälpt mig att finna rätt saker i den djungel av produkter som finns därute idag. Förhoppningsvis kan hon göra samma saker för dig. 

Du gillar kanske också...