LPG och viktminskning

Hej på er allihopa! Jag har börjat det nya året med något som är helt fantastiskt bra. Det här är något som jag därför gärna vill tipsa även er om. Jag är en kvinna i medelåldern som bor i Sandviken. Jag har varit på en salong som heter ELPGE Studion. Det här är ett ställe för oss i Gävle och i Sandviken som är i behov av till exempel LPG-behandlingar. Här erbjuds också fettfrysning, fransförlängningar och lite annat smått och gott inom skönhetsvård och hälsa. För min egen del gav jag mig ett nyårslöfte, att få dessa oerhört välgörande och sköna LPG behandlingar regelbundet, som ges på ELPGE Studion. 

 

LPG, vad är det då, undrar ni kanske? Detta är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen. LPG sätter även igång lymfcirkulationen, vilket medför att slaggprodukter, toxiner och annan överflödig vätska kan föras ut ur kroppen. Svullnader minskar, kroppen får mer energi och man mår så mycket bättre. Och det kan jag verkligen skriva under på att det stämmer. Jag känner mig inte lika glåmig och hängig som jag gjorde förut och jag är fylld av ny energi och livet känns lekande lätt nu. Alla som har fått massage vet ju också hur avslappnande och skönt detta är. Den här metoden, LPG, kan jag verkligen rekommendera er att prova. I och med att överflödig vätska förts ut ur kroppen har jag också gått ner ett par kilo. Mina underben och fötter var ofta svullna förut. När jag kom hem ifrån jobbet brukade jag få ha benen i högläge. Det slipper jag nu. Det är roligt när människor i min omgivning frågar mig vad jag har gjort för att se så oförskämt pigg och fräsch ut. Vill ni ha någon av de behandlingar som erbjuds på ELPGE Studion, går det bra att boka direkt via hemsidan, eller ringa. 

Du gillar kanske också...