Jag fick hjälp med att byta däck

God förmiddag alla fina läsare och välkomna tillbaka till mig och min blogg. Idag hade jag tänkt skriva om ett företag som hjälpt mig med ett däckbyte i Alvesta när jag själv inte kände att jag skulle klara av det. Företaget heter Car Care Ljungby och är extremt duktiga på sitt arbete, om du vill ha mer information om dem kan du läsa mer om dem här.

Som ni vet är det ett krav att byta mellan vinter- och sommardäck under årets gång, vilket jag alltid behövt hjälp med. Jag är inte duktig på saker inom bilar och fordon och är därför inte heller bra på att byta däck. Tidigare har min pojkvän hjälpt mig med det men tyvärr tog det slut mellan oss i höstas, det har gjort att jag inte längre har någon som kan hjälpa mig med ett däckbyte i Alvesta. När det väl var dags att byta till vinterdäck valde jag därför att söka upp ett företag som kunde hjälpa mig att byta däck, det var då jag hittade Car Care Ljungby. De kunde utan problem hjälpa mig med det jag var i behov av, på ett snabbt och enkelt sätt kunde de hjälpa mig att byta från sommardäck till vinterdäck. Jag fick jättebra service av dem och kunde gå därifrån nöjd med allt deras jobb, detta gör att jag vet att jag kan vända mig till dem nästa gång jag behöver byta däck och ha vetskapen om att de kommer ge bra service. För dig som också behöver hjälp med ett däckbyte i Alvesta kan jag verkligen råda dig att vända dig till det här företaget. 

Du gillar kanske också...