Jag anlitade en elektriker i Värmland

Under senare tid har jag byggt ut produktionen på mitt företag och det har krävts hjälp framförallt av en elektriker i Värmland som kom från ett företag som heter Gustavsson El & Automation AB. Det är mycket med det elektriska på ett stort företag som mitt, och ännu mer blev det med några nya maskiner som skulle tas i bruk. Jag ska inte gå in på några detaljer för jag är verkligen ingen person som kan det här med el, men jag kan säga så mycket som att det krävdes betydligt högre spänning än vad som fanns så det var det som denna elektriker i Värmland såg till att ordna, och det gör att maskinerna nu inte belastar elnätet så att proppen går och maskinerna stannar. Jag har alltsedan jag tog över den här industrin någon gång ibland behövt hjälp utav elektriker. Den tidigare ägaren berättade för mig att när det gäller det här med elektriker i Värmland som kan hjälpa till på företaget, så vände han sig alltid till Gustavsson El & Automation AB och han tyckte definitivt att jag skulle fortsätta att vända mig till dem på grund av att det är elektriker som har all den kunskap som krävs både när det gäller el, styrsystem och styrsystemsprogrammering, det vill säga allt sådant som det behövs hjälp med ibland på mitt företag. Givetvis hjälper dessa elektriker i Värmland även privatpersoner och det som är så bra är att de hjälper alla, oavsett om det är mycket eller litet hjälp som efterfrågas. Runt om i hela Värmland går det att få hjälp så det är verkligen det rätta företaget för alla som behöver en elektriker här i Värmland. 

Du gillar kanske också...