En tillbyggnad som blev bra

Hej och god morgon och välkomna till dagens första inlägg. Jag hoppas att ni alla har det fint och att ni sov gott i natt så att ni orkar med allt som ligger framför er idag. Det här inlägget som ska handla om en byggfirma i Skellefteå hade jag tänkt att skriva länge, men på grund av att jag haft så mycket om mig och kring mig så har jag inte haft tid att skriva i bloggen så som jag hade önskat, vare sig om denna byggfirma i Skellefteå som för övrigt heter Kågströms bygg, eller om något annat. Men nu har allt lugnat ner sig i allt väsentligt och jag kommer därför att ägna mig mer åt min blogg igen. 

Jag behövde hjälp med en tillbyggnad under hösten och valde då att vända mig till Kågströms bygg som jag hade hört gott om ifrån ett par vänner men även en av mina kollegor. Eftersom det ändå finns en hel del firmor när det gäller det här med byggservice som man inte vet något om mer än till namnet, så kändes det bra att få reda på att denna byggfirma i Skellefteå hade varit till god hjälp åt både mina vänner och min kollega, och därför var jag trygg när jag vände mig till dem och var inte orolig över att inte få den hjälp jag behövde. Tillbyggnaden blev jättebra och det tog inte lång tid för de rutinerade snickarna att bli klara. Med tanke på att jag blev så nöjd och belåten så vill jag givetvis rekommendera er i Skellefteå som behöver en byggfirma att höra av er till Kågströms bygg. 

Du gillar kanske också...