Bra städfirma i Helsingborg

Hallå på er allesammans och riktigt välkomna in till dagens blogg. Idag ska jag berätta för er om något allvarsamt, men trots det tråkiga som hände, så fick det hela ett bra slut, tack vare en städfirma som heter Em Städ. Jag och min make kom hem till villan i Helsingborg efter några dagars semester och upptäckte att vi haft inbrott. Det var en förfärlig oordning, omkullvälta möbler, skåp som låg omkullvräkta och lådornas innehåll låg utspritt över golvet. Kaos minst sagt. Allt var upp och nervänt. Fönsterglas som var krossat och blomjord på golven. Polisen var här och teknikerna gjorde en brottsplatsundersökning. Jag kände när de var klara, att det här orkar jag faktiskt inte städa och röja upp i själv. Min man ringde till Em städ, och de kunde komma i stort sett på en gång. Åh vad jag blev glad över att denna städfirma kom hit och städade upp. Min make och jag tog in på ett hotell över natten.  

 

Nästa dag när vi kom tillbaka på eftermiddagen för att inspektera, så var hela villan städad, och av inbrottet syntes det nästan inte ett spår. Någon trasig fönsterruta förstås, men glaset var ordningsamt uppsopat. Det blev ytterligare en natt på hotell. Vi slapp den psykiska belastningen som det hade inneburit att städa upp. Jag måste säga att den fina städningen som Em städ gjorde hemma hos oss, den betydde allt i den tråkiga situation som vi befann oss i. Den här städfirman kan man anlita om man bor i Helsingborg med omnejd, och de kan hjälpa till med i stort sett allt inom städ. Oavsett om du är i behov av litet eller mycket hjälp kan EM städ hjälpa till. Kontakta gärna företaget för att se vad de skulle kunna hjälpa just dig med. 

 

Du gillar kanske också...